Flere fibre, færre kalorier

Vi spiser for fedt, for meget, for lidt og forkert

Overalt i verden omkring os ser vi antallet af livsstilsygdomme stige markant. Alene i Danmark oplever vi langt flere tilfælde af hjertekarsygdomme, Type 2 Diabetes og forskellige kræftformer, men desværre også overvægt. 1,3 mio. danskere lider af overvægt og heraf er hele 400.000 svært overvægtige. Vi spiser simpelthen for fedt, for meget og forkert.


Med FibreWater og FibrePowder vil vi knække kurven af de alt for mange livsstilssygdomme forbundet med forkert ernæring. Og ønsker med innovative produkter som FibreWater og FibrePowder at være med til at ændre og forbedre liv og samarbejde med alle, der vil være med. Også vores konkurrenter.


En ny undersøgelse i The Lancet viser, at vi reducerer risikoen for en lang række sygdomme ved at følge anbefalingerne og spise 35 gr. fiber dagligt. Men undersøgelsen viser også, at vi kan reducere risiciene yderligere ved at indtage mere end 35 gr. fiber. Vi kan således ikke få for meget fiber! 

En anden undersøgelse fra Stanford University School of Medicine viser, at forarbejdede færdigretter siden midten af det 20. århundrede har reduceret fiberindtaget pr. indbygger i de industrialiserede lande til kun ca. 15 gr. om dagen i gennemsnit mod de anbefalede 35 gr. 


Det er derfor FibreWaters mission at gøre det så nemt som muligt for danskerne at få deres daglige ration af kostfibre.