"Inulin-fibrene er et spændende element i hverdagen. Derfor hilser jeg et produkt som FibreWater, der gør det nemmere at få en fin mængde kostfibre indenbords, velkommen"

Martin Kreutzer, Ernæringsekspert og forfatter

Når du spiser en fiberrig kost, er det vigtigt at få nok væske, på grund af kostfibres væskebindende effekt i både mavesækken og tyktarmen.

sundhed.dk

Mange veje til kostfibre


FibreWater er en genvej til kostfibre. Men ikke den eneste vej. Du kan ikke få for mange kostfibre, men husk at drikke vand til.

Sådan kan du også få 10 gram kostfibre:

Rosenkål: 270 g Broccoli: 300 g Asparges: 550 g
Kinakål: 440 g Rugbrød: 170 g Selleri: 640 g

DE DRIKKER OGSÅ FIBREWATER

JESPER CHRISTENSEN

Jeg syntes egentligt, at jeg spiser fornuftigt ... god varierende kost med masser af grønt, men da jeg prøvede FibreWater blev jeg positivt overrasket over, hvad det tilførte mig. Min fordøjelse arbejder meget mere effektivt i forhold til tidligere og samtidig giver det mig mere energi i hverdagen. FibreWater er nu en fast del af min hverdag ;-)

 

JULIE BERTHELSEN

Jeg er fan og 100 % afhængig. FibreWater vil fremover være et fast element i min dagligdag. Jeg syntes at vandet kan noget som jeg ikke har prøvet tidligere.

De varmeste anbefalinger herfra.

SANNE VALENTIN

Jeg er optaget af at kontrollere, hvad jeg spiser. Den gyldne mellemvej har ikke tidligere eksisteret for mig, så mit liv har været skiftevis på slankekur eller at overspise. Det man vidst kalder yoyo-vægt. Jeg hader regler og forbud, det påvirker mig gennem hele dagen.

Med FibreWater behøver jeg ikke at tænke så meget over mine portioner og sult længere. Det regulerer simpelthen bare sig selv. SKØNT!