Kostfibre er en fundamental kilde til en sund krop. Det er særligt grove kulhydrater fra vegetabilske madvarer, som kornprodukter, frugt og grøntsager, der adskiller sig fra kostens almindelige kulhydrater ved ikke at blive nedbrudt af mave-tarmkanalens fordøjelsesenzymer og som dermed når tyktarmen relativt uforandrede.

FibreWater bruger vandopløselige kostfibre fra cikorieroden, som ikke er synlige i vandet.

Kostfibre er med til at booste din fordøjelse. De opløselige fibre kan binde op til 15 gange deres egen vægt i vand. Vandbindingen gør maden mere fyldig, hvilket sænker mavens tømningshastighed samt øger madens opholdstid i tyndtarmen. 

Svaret er ikke entydigt, men vi anbefaler, at du bruger FibreWater som et godt supplement til en varieret kost, der sikrer, at du får den daglige anbefalede mængde af kostfibre. 

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at voksne skal have mellem 25-35 g kostfibre pr. dag.

Det gør du desværre formentlig ikke. WHO og vores egen sundhedsstyrelse konkluderer, at vi over en bred kam ikke får de nødvendige fibre gennem vores daglige kost. Hver fjerde dansker oplever problemer med fordøjelsen, som ofte skyldes for få kostfibre i kosten.

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at voksne skal have mellem 25-35 g kostfibre pr. dag, men det er ikke farligt at indtage flere kostfibre - husk dog at drikke rigeligt med vand, da du ellers risikerer at få hård mave.

Ja, FibreWater indeholder kun naturligt inulin fra cikorieroden.

Ja, og det anbefales, at børn helt ned til børnehavealderen får flere kostfibre.

Ja, gør endelig det – det vil kun gavne både dig og barnet/børnene.

Det varierer fra person til person, men ofte vil man inden for det første døgn kunne mærke, at maven begynder at arbejde mere end den plejer. 

FibreWater opbevares som enhver anden læskedrik ved stuetemperatur uden direkte sollys. Bør nydes afkølet.

Se forhandlerliste under menuen Kontakt

Ja, i sommeren 2020 lancerer vi også FibreWater med naturlig smagsaroma.

Ja, det kan du. Dog bør du starte stille og roligt med en enkelt flaske om dagen i den første uge, og herefter kan du gradvist øge indtaget efter behov.