Ansvarlighed

Vi tænker på miljøet

Vi tager ansvar for vores indflydelse på miljø og samfund, og vi udfordrer hele tiden vores evne til at ændre vores påvirkning på jorden fra noget negativt til neutralt. Foreningen Danske bryggerier og tapperier annoncerede i 2019 Europas mest ambitiøse miljømål for plastflasker. I 2025 skal 50% af denne plast være genbrugsplast, det er godt og vel en fordobling af brugen i dag.

Hos Nutrify er vi dog lidt mere ambitiøse, derfor er det vores mål i 2020, at 50 % af vores flasker er lavet af genbrugsplast.

 

Clean Label

Vi er stolte over at vores produkter er produceret efter ”Clean label” tankegangen.

”Clean label” – har ikke en direkte dansk oversættelse, men ”ren etiket” kommer tæt på.

Clean label er ikke et videnskabeligt udtryk, men derimod en forbrugerskabt anprisning af produkter som fokuserer på brugen af få sunde ingredienser samt udelukker brugen af kunstige ingredienser og syntetiske kemikalier (også anført som e-numre).

Det er derfor vi siger, at FibreWater er en helt almindelig vand tilsat kostfibre.

 

Vi vil hjælpe danskerne med at få flere kostfibre

Vi spiser for fedt, for meget, for lidt og forkert

Overalt i verden omkring os ser vi antallet af livsstilsygdomme stige markant. Alene i Danmark oplever vi langt flere tilfælde af hjertekarsygdomme, Type 2 Diabetes og forskellige kræftformer, men desværre også overvægt. 1,3 mio. danskere lider af overvægt og heraf er hele 400.000 svært overvægtige. Vi spiser simpelthen for fedt, for meget og forkert.

Med FibreWater og FibrePowder vil vi knække kurven af de alt for mange livsstilssygdomme forbundet med forkert ernæring. Og ønsker med innovative produkter som FibreWater og FibrePowder at være med til at ændre og forbedre liv og samarbejde med alle, der vil være med. Også vores konkurrenter.

En ny undersøgelse i The Lancet viser, at vi reducerer risikoen for en lang række sygdomme ved at følge anbefalingerne og spise 35 gr. fiber dagligt. Men undersøgelsen viser også, at vi kan reducere risiciene yderligere ved at indtage mere end 35 gr. fiber. Vi kan således ikke få for meget fiber!

En anden undersøgelse fra Stanford University School of Medicine viser, at forarbejdede færdigretter siden midten af det 20. århundrede har reduceret fiberindtaget pr. indbygger i de industrialiserede lande til kun ca. 15 gr. om dagen i gennemsnit mod de anbefalede 35 gr.

Det er derfor FibreWaters mission at gøre det så nemt som muligt for danskerne at få deres daglige ration af kostfibre.