Nutrify - vi beriger fødevarer for at lette din hverdag

Vores ½ l flaskevand, FibreWater, er det første berigede produkt fra Nutrify ApS, som er et danskejet firma med adresse i Greve.

Nutrify så dagens lys i 2019 med en målsætning om, at hjælpe danskerne til et større velbefindende i hverdagen gennem enkle valg. Det er en stor mundfuld, men vi tror på, det lykkes og at vi med innovative og sunde produkter gør det nemt for forbrugeren at vælge rigtigt i hverdagen.

Det er fakta, at antallet af livsstilsygdomme stiger markant på verdensplan. Alene i Danmark oplever vi langt flere tilfælde af hjertekarsygdomme, type 2-diabetes og livsstilsrelaterede kræftformer. Mange af disse sygdomme er påvirket af de valg, vi træffer omkring vores kost. 

Vi følger med stor interesse de tendenser, som findes i markedet, herunder de ernæringsmæssige muligheder der er, for at forenkle en sund livsstil. Det er vores overbevisning, at flere vil vælge sundt, hvis det er nemt.

FibreWater er det første produkt på markedet, der kan nydes som almindeligt vand og samtidig tilfører vigtige kostfibre, der booster din fordøjelse.

En ½ l FibreWater dækker med sine 5 g kostfibre hele 20 % af de anbefalede 25-35 g pr. dag. Det mener vi, er nemmere end nogensinde.

Og vi kan allerede nu annoncere, at vi senere på året lancerer vores næste vandprodukt, som også vil bidrage til forøget velvære.