"Inulin-fibrene er et spændende element i den antiinflammatoriske ernæring. Derfor hilser jeg et produkt som FibreWater, der gør det nemt at få en fin mængde kostfibre indenbords, velkommen"

Martin Kreutzer, Ernæringsekspert og forfatter

Du får formentlig ikke nok kostfibre, selvom du spiser varieret. WHO og Sundhedsstyrelsen i Danmark konkluderer, at vi over en bred kam ikke får de nødvendige fibre gennem vores daglige kost.

sundhed.dk

Mange veje til kostfibre


FibreWater er en genvej til kostfibre. Men ikke den eneste vej. Du kan ikke få for mange kostfibre, men husk at drikke vand til.

Sådan kan du også få 12 gram kostfibre:

Rosenkål: 320 g Broccoli: 360 g Asparges: 660 g
Kinakål: 520 g Rugbrød: 200 g Selleri: 760 g

DE DRIKKE OGSÅ FIBREWATER

JESPER CHRISTENSEN

Jeg syntes egentligt, at jeg spiser fornuftigt ... god varierende kost med masser af grønt. Før jul prøvede jeg FibreWater og blev overrasket over resultatet og specielt, hvor hurtig det virker. Min fordøjelse arbejder meget mere effektivt i forhold til tidligere og samtidig giver det mig mere energi i hverdagen. Det er ikke helt til at forså, hvor godt det er! FibreWater er nu en fast del af min hverdag ;-)

JULIE BERTHELSEN

Jeg er fan og 100 % afhængig. Dette er fremover et fast element i min dagligdag. Anbefales herfra.

SANNE VALENTIN

Jeg er optaget af at kontrollere, hvad jeg spiser. Den gyldne mellemvej har ikke tidligere eksisteret for mig, så mit liv har været skiftevis på slankekur eller at overspise. Det man vidst kalder yoyo-vægt. Jeg hader regler og forbud, det påvirker mig gennem hele dagen.

Med FibreWater behøver jeg ikke at tænke så meget over mine portioner og sult længere. Det regulerer simpelthen bare sig selv. SKØNT!